Samenwerking ArboNed/Human Capital Care en Resolute Mediation

Met trots kondigt Resolute Mediation een samenwerking aan met ArboNed/HumanCapitalCare die gericht is op het bieden van mediationdiensten voor bedrijven die bij ArboNed/HumanCapitalCare zijn aangesloten en hun medewerkers. Deze samenwerking is bedoeld om conflicten op de werkvloer effectief, snel en efficiƫnt op te lossen, met het oog op het bevorderen van een gezonde en productieve werkomgeving en het voorkomen van uitval.

Gezamenlijke Missie
De samenwerking tussen ArboNed/HumanCapitalCare en Resolute Mediation is gebaseerd op een gedeelde visie: het ondersteunen van bedrijven bij het hanteren en oplossen van arbeidsconflicten op een constructieve manier.

Focus op Mediation
De samenwerking zal zich concentreren op het afnemen van de mediationdiensten van Resolute, waarbij hun MfN geregistreerde mediators met hun provocatieve mediationstijl zorgen voor een professionele begeleiding bij het oplossen van arbeidsconflicten tussen medewerkers onderling of tussen medewerkers en werkgevers. Deze werkwijze van Resolute is al ruim 10 jaar onderscheidend in de markt en erg effectief gebleken.

Voordelen voor Klanten
Bedrijven die gebruikmaken van de gezamenlijke mediationdiensten van ArboNed/HumanCapitalCare en Resolute Mediation kunnen rekenen op een effectieve aanpak van conflicten, wat resulteert in een betere werksfeer, hogere productiviteit en verminderde uitval. De diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende sectoren en bedrijfsgroottes, waardoor maatwerk en klantgerichtheid gegarandeerd zijn.

SamenwerkingResolute Mediation Logo

CATEGORIEƋN